sâmbătă, 29 octombrie 2016

Gentile plic intregesc tinuta femeilor

Fie ca mizeaza pe un stil clasic sau pe unul mai elegant si deosebit, orice femeie trebuie sa aiba in garderoba macar o geanta plic cu care sa intregeasca tinuta. Bineinteles, avand in vedere cate modele exista pe piata, poate fi uneori dificil sa ne hotaram asupra unuia. Pentru doamnele mai indecise, Wild Inga a creat o intreaga categorie de genti plic, inspirate dupa modelele de succes ale anului 2016.
De cele mai multe ori este bine sa investiti intr-o geanta de calitate, pe care sa o puteti folosi cel putin 2 ani fara a se deteriora. Pentru femeile care poarta mai des astfel de tipuri de posete deoarece arata mai chic si sunt comode, o vizita la Wild Inga va poate scoate din anonimat outfit-urile din aceasta toamna.

Texturi


Pentru ca materialele sunt extrem de importante si in acest sezon rece trebuie sa aveti mare grija la texturile pe care le alegeti. In continuare se poarta pielea simpla, intoarsa, dar si modelele de piele de sarpe sau crocodil cu diferite combinatii de material.
De asemenea, daca nu va plac imbinarile de texturi, puteti opta pentru genti plic dintr-o singura culoare, dar care sa aiba diferite aplicatii. Este bine sa evitati, in general, accesoriile care au mai mult de 3-4 nuante pentru ca sunt greu de asortat, iar uneori puteti strica tinuta.

Culorile sezonului

In aceasta perioada de toamna - iarna cele mai in voga culori au ramas in continuare verde, gri, albastru, rosu, maro, mustar, marsala si bineinteles, negru. Pentru femeile care indragesc nuantele mai deschise, pot alege din roz, bleu, fuchsia, bej, crem, gri sau maro deschis, galben pal, turcoaz, lila si alb perlat. Indiferent de modelul ales trebuie sa tineti cont ca orice geanta trebuie sa va reflecte perfect personalitatea si sa fie in concordanta cu stilul dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu