luni, 20 iunie 2016

Chirii Ieftine in Constanta

Pentru ca o vacanta la malul marii sa fie cu adevarat perfecta, totul incepe de la alegerea unitatii de cazare care trebuie sa indeplineasca cateva criterii pentru ca toti oaspetii sa fie multumiti. Exista numeroase hoteluri si pensiuni in care turistii sa se cazeze, cu facilitati si dotari pentru toate buzunarele si preferintele. Insa cu siguranta ca oricine cauta intotdeauna sa faca o afacere mai buna si sa se cazeze in conditii superioare, totul la un pret accesibil, dar de fiecare data trebuie sa se faca un compromis, intre tarif si confort.


O alta posibilitate este aceea de a inchiria un apartament sau o casa in Constanta, insa aceasta posibilitate presupune ca turistii sa se supuna mai multor riscuri. Totusi, preturile mai scazute decat la unitatile de cazare obisnuite atrag tot mai multi oaspeti, acestia ignorand posibilele consecinte la care se supun. Cu toate acestea, o solutie mai buna o reprezinta regimul hotelier asigurat de site-urile specializate, intrucat aceste companii verifica fiecare locatie sa respecte anumite standarde, totul pentru ca turistii sa fie in deplina siguranta, evitandu-se inselaciunile.
Apartamentele disponibile acestui sistem sunt imprastiate pe toata suprafata Constantei, unele mai aproape de malul marii, altele de inima orasului, iar turistii trebuie sa aleaga in functie de preferinte.

Preturi


Tarifele pentru regimul hotelier sunt cu pana la 40% mai mici decat o camera de hotel obisnuita, insa lista avantajelor continua si cu faptul ca oaspetii au la dispozitie o suprafata mult mai mare in care sa se poata desfasura. Camerele de hotel au un spatiu de cel mult 15 metri patrati, pe cand cea mai mica garsoniera ce se poate inchiria are o suprafata dubla, totul la un pret mult mai mic. Un apartament cu doua camere incepe de la 140 de lei, in functie de facilitati si zona in care este situat, insa acesta poate gazdui cu usurinta 4 persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu