vineri, 27 mai 2016

Decorare Pereti cu Stickere

Fie oamenii s-au mutat recent intr-o noua locuinta care trebuie sa fie redecorata dupa propriile gusturi, fie locuinta actuala trebuie renovata, o solutie ideala pentru infrumusetarea fiecarei incaperi o reprezinta stickerele de decorare a peretilor sau a altor suprafete plate potrivite pentru a putea gazdui autocolantul.


Acestea pun in aplicare creativitatea clientilor care le prefera in locul varuirii peretilor, o procedura mult mai complexa, dar si mai costisitoare din punct de vedere financiar. Astfel, nu este nevoie decat de alegerea unui model preferat care sa fie comandat de pe site-urile de specialitate, iar mai apoi pur si simplu sa fie lipit cu usurinta pe perete.

Nu se deterioreaza   


Datorita faptului ca autocolantul folosit este de inalta calitate, acesta nu se deterioreaza o data cu trecerea timpului, nu isi schimba culoarea si poate fi aplicat chiar si pe pereti exteriori feriti, insa, de precipitatii. De asemenea, adezivul utilizat este unul special pentru pereti, ce se lipeste si se dezlipeste fara probleme, fiind o procedura foarte usor de efectuat, cea de inlocuire a unui sticker.
Cel mai mare avantaj este, bineinteles, din punct de vedere financiar, deoarece costurile sunt mult mai mici decat in cazul in care desenul ar fi fost realizat prin var. In plus, pentru aceasta optiune ar fi necesara prezenta unui specialist, capabil sa poata realiza desenul dorit.

Suprafete compatibile


Stickerele trebuie plasate doar pe pereti sau suprafete plate, incluzand si sticla, oglinzi, mobila sau chiar autoturisme. Apa si umiditatea nu afecteaza stickerele, motiv pentru care pot fi folosite chiar si in cazul bailor pentru a crea un spatiu cu adevarat unic. In schimb, peretii care abia au fost varuiti nu pot gazdui stickere pana varul nu se usuca complet, in timp ce anumite tipuri de var pe baza de apa nu favorizeaza lipirea adezivului.